duminică, 27 ianuarie 2008

Ciudatenia e relativa...

Multi copii sunt considerati ciudati, "Freaks" din simplul fapt ca nu sunt ca ceilalti... o simpla remarca stupida te poate infunda in negura pesterii celor uncool... dar totusi o singura remarca nu te duce acolo... ele vin in lantz ca un tren ce iese din tunel si se dezvaluie treptat privirii celorlalti. In fapt si ceilalti contribuie la asta... ei fiind mai multi isi iau titlu de "cool kid" si acapareaza domeniul... asa ca ce consideri tu tare nu este... ori te adaptezi si poate vei ajunge barosan, ori ramai la conceptiile tale si risti sa nu ai prieteni sau chiar sa te inchizi in tine...inchis in tine nu faci parte din societate.
Locul "ciudatilor" este in singuratate... sau printre alti ciudati... si acolo vor ramane daca nu au curajul sa treaca peste complexe si sa treaca ei la conducere cu ideile lor... dar asta e ca cei ce ajung ciudati sunt timizi, lashi sau cam asa ceva... daca nu inteleg relativitatea acestui domeniu, se vor complexa mai mult si vor ajunge sa se creada ei insusi ciudati.
Asa imi incep blogul... cu rezerva de a fi ciudat si de a va oferi poate niste articole ce nu sunt din lumea voastra... dar aspir la lumea voastra deci nu veti avea ceva gen "Povestea castravetilor revolutionari"...sau poate veti avea...

6 comentarii:

kiddo spunea...

Sa stii ca noi nu te consideram ciudat, esti unul d-al nostru...sper ca afirmatiile de mai sus nu sunt despre tine :)

Octy spunea...

bai si io sper ca nu e despre mine... dar uneori ma consider ciudat... asa ca e relativ...

I.C. spunea...

toti suntem ciudati in felu' nostru... eu vorbesc cu bonsaiul meu :-"

EuNuExist spunea...

puiule Nu esti ciudat eu te iubesc...asa k ...sa nu mai zici asa... si cu zice kiddo esti d'al nostru :*:*:*:*:*:

dazeddaze spunea...

copilu'... esti la fel de diferit k totzi ceilalti! asta e genial la lume, k toti sunt diferiti, geniali, freaky, fiecare in felul lui si trebuie sa-i acceptam, sa-i iubim si sa-i lasam sa iubeask... asta a sunat ciudat... cred k acum tot ce mai lipseste e sa inchei cu: pace!

Anonim spunea...

I love toto ... freak comment !!!!
TOTO -> HUG HUG HUG >:D< >:D<
ESTI UN GENIU MAH BAIATULE SI NICI NU MI-AM DAT SEAMA IN ASTIA 2 ANI !!1
w00000000000t !!!! keep it up }{

Sileh !!16542